4.600 m² kantoor verhuurd in Amsterdam West!

4.600 m² kantoor verhuurd in Amsterdam West!

AMSTERDAM, 21 NOVEMBER 2014 – SVU huurt circa 4.600 m² kantoorruimte van een particuliere belegger gelegen aan de Tourniairestraat 1 en 3 te Amsterdam West. Betrokken partijen hebben een bestemmingswijziging doorgevoerd waardoor de bestemming omgezet is naar wonen (studentenhuisvesting).

SVU huurt circa 4.600 m² kantoorruimte van een particuliere belegger gelegen aan de Tourniairestraat 1 en 3 te Amsterdam West. Betrokken partijen hebben een bestemmingswijziging doorgevoerd waardoor de bestemming omgezet is naar wonen (studentenhuisvesting).

Stichting Volkshuisvesting Utrecht transformeert bestaande panden naar aantrekkelijke, energiezuinige panden in een veilige, goed bereikbare omgeving waardoor werk en ontspanning bij elkaar komen. Daar liggen volgens SVU de belangrijkste groeikansen voor de utiliteitsbouw.

Verhuurder is geadviseerd door Cortona Management in samenwerking met P van den Bosch Bedrijfsmakelaars voor het commerciële traject alsmede de bestemmingswijziging. Huurder is geadviseerd door CBRE.

De verhuur van het complex was in collegiale verhuur met P van den Bosch Bedrijfsmakelaars en Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.