Altera verhuurt 1.850 m2 aan Funda in Huys Europa

Altera verhuurt 1.850 m2 aan Funda in Huys Europa

Altera Vastgoed heeft 1.850 m2 kantoorruimte langjarig verhuurd aan Funda Real Estate in gebouw Huys Europa aan Piet Heinkade 167-173 in Amsterdam.

Het gebouw aan de zuidelijke IJ-oever omvat 6.130 m2 kantoorruimte. Het is in 2014 volledig gerenoveerd en getransformeerd tot een modern multi-tenant kantoorgebouw met extra voorzieningen. Uitgangspunt bij de renovatie is de verbinding tussen de voor -en achterzijde van het kantoorgebouw geweest. De gedachte hierachter is de unieke locatie met enerzijds de nabijheid van de stad en anderzijds het stoere karakter van het erachter gelegen havengebied. Het gebouw beschikt over een energielabel A+.

NAI Netherlands adviseerde Funda Real Estate bij de aanhuur van de kantoorruimte. Altera Vastgoed is bij deze transactie bijgestaan door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars, die collegiaal met Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs de opdracht tot verhuur van Huys Europa heeft. Voor de verhuur zijn nog 4.300 m2 kantoorruimte en 78 parkeerplaatsen beschikbaar.