Asset Management

De onroerend goed markt fluctueert voortdurend en is uiterst conjunctuurgevoelig. Gedegen kennis van de markt, juiste inschattingen van prognoses en visionaire vergezichten zijn dan ook van groot belang en waarde. Bij het afsluiten maar zeker ook bij het heroverwegen en -bepalen en de heronderhandeling van huurovereenkomsten, het structureren van uw portefeuille gedurende de gehele vastgoedcyclus en het optimaliseren hiervan.

P van den Bosch Bedrijfsmakelaars is ook op dit gebied dé partij die posities bepaalt en pragmatisch belangen behartigt. Wij zijn een vast aanspreekpunt in het bewaken en optimaliseren van het rendement van uw vastgoedportefeuille door middel van een innovatief beheersysteem alsmede onze jarenlange ervaring op dit gebied.

P van den Bosch Asset Management B.V. kan u ontzorgen met het commercieel, technisch en administratief beheer. Wij zijn actief in alle sectoren; van kantoren, winkels, zorgvastgoed tot aan logistiek, hotels en residentieel vastgoed. Op deze wijze zijn wij in staat om uw (inter-) nationale mixed-use portefeuille goed te managen.

Wenst u meer informatie over onze Asset Management diensten en hoe wij u hierin kunnen ondersteunen en ontzorgen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk onderhoud om de mogelijkheden te bespreken.

Adres

P van den Bosch Asset Management B.V.
Gebouw ‘Lairessehof’
De Lairessestraat 139
1075 HJ Amsterdam

Overig

KVK nummer: 706 643 15
BTW nummer: NL 8584.13.218.B.01
IBAN nummer: NL53 RABO 0327 5846 88

PvdBosch asset management