Citigate First Financial huurt in kantoorgebouw ‘100 Watt’

Citigate First Financial huurt in kantoorgebouw ‘100 Watt’

Amsterdam – Citigate First Financial en haar zusterbedrijf Grayling Nederland hebben gezamenlijk circa 800 m² kantoorruimte gehuurd in het kantoorgebouw ´100 Watt´, aan de James Wattstraat 100 te Amsterdam.

Citigate First Financial is een communicatieadviesbureau en is marktleider op het gebied van corporate en financiële communicatie in Nederland. Met een team van meer dan 25 professionals, adviseert en ondersteunt Citigate een groot aantal Nederlandse en internationale bedrijven en organisaties bij het beschermen, bouwen en versterken van hun reputatie.

Net als Citigate First Financial behoort Grayling Nederland tot de Huntsworth groep, een wereldwijd opererend communicatiebedrijf met haar hoofdkantoor in Londen. Grayling Nederland is een PR bureau met focus op automotive, toerisme, technologie en retail. Het bestaat uit een team van PR professionals, variërend van enthousiaste consultants tot ervaren directors. Grayling levert een breed scala communicatiediensten aan merken als Land Rover, Nikon, PayPal, British Airways en DHL.

P van den Bosch Bedrijfsmakelaars B.V. trad in deze transactie op namens Citigate First Financial en haar zusterbedrijf Grayling Nederland.