Vastint verhuurt kantoorruimte in CitySide-Rivierstaete aan MessageBird

riverstaete

Technologiebedrijf MessageBird heeft een meerjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 4.000 m2 kantoorruimte in CitySide-Rivierstaete.

Als winnaar van de FD Gouden Gazelle en na het ophalen van de grootste Serie A investeringsronde voor een Europees softwarebedrijf in 2017, zal MessageBird in CitySide-Rivierstaete verder groeien met als missie om het “onnodig ingewikkelde gebied van klantcommunicatie te moderniseren en te vereenvoudigen”.

Rivierstaete is gelegen aan de oevers van de Amstel, op loopafstand van het NS- en metrostation Amsterdam Amstel en op 5 minuten rijden vanaf de A10 en A2. Het complex van circa 30.000 m2 is volledig herbouwd tot een nieuwe creatieve hotspot in het hart van Amsterdam.

De grootschalige renovatie wordt in het derde kwartaal van dit jaar afgerond. In CitySide zal MessageBird dan als eerste huurder haar intrek nemen. Zoals eerder aangekondigd, zal huurder WPP aan het einde van dit jaar eveneens haar intrek nemen in het vernieuwde Rivierstaete.

De huurder, MessageBird, werd geadviseerd door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.