Aanhuur-verhuur

De professionele en passende oplossing bieden voor elk denkbare huisvestingsvraagstuk. We streven ernaar, we zorgen ervoor. Ook als het gaat om aanhuur of verhuur van commercieel onroerend goed. Met gedegen marktkennis en gedreven mogelijkhedenanalyses begeleidt en bedient P van den Bosch Bedrijfsmakelaars al haar opdrachtgevers. Discreet, daadkrachtig en op maat. Gerenommeerde bedrijven, vermogende particulieren, pensioenfondsen of charitatieve instellingen; ongeacht de opdrachtgever geven we alles voor elke opdracht! Weten wat het aanbod op dit moment is? Bekijk dan ons aanbod.

Aanhuur

Op het gebied van aanhuur van commercieel onroerend vastgoed geldt P van den Bosch Bedrijfsmakelaars op nationaal niveau voor vele partijen als een waardevast en betrouwbaar aanspreekpunt en partner. Er wordt alles aan gedaan om die status blijvende en verdere statuur te geven. Van lokale, regionale en landelijke marktverkenning en – begeleiding tot aan advisering bij verhuizingen; van het rapporteren over de staat van onderhoud van het betreffende object tot het in kaart brengen van uw bezettingsgraad. Ook is er naam gemaakt met de even kundige als adequate wijze van opereren bij heronderhandelingen aangaande bestaande huurobjecten. En de aanwezige knowhow en gedrevenheid wordt eveneens ingeschakeld voor het (her)waarderen van huurvoorwaarden en andere relevante condities.

Verhuur

Bij wat P van den Bosch Bedrijfsmakelaars kan en wil betekenen voor opdrachtgevers wordt ver gegaan. Heel ver. Maar waar het verhuur van commercieel onroerend vastgoed betreft, is de focus voornamelijk gericht op de regio groot Amsterdam. De overtuiging is namelijk dat dit specialisme een continue aanwezigheid en aandacht vereist; een intussen zeer succesvol gebleken visie en strategie. Daarnaast wordt voortdurend het eigen netwerk van geïnteresseerde partijen geïnventariseerd en actieve acquisitie gevoerd. Onderscheidend is ook het extra potentieel bereik vanwege het lidmaatschap van ‘Funda in business’. Indien gewenst worden ook uiteenlopende out-of-the-box marketingactiviteiten ontwikkeld.

Aanhuur-verhuurAanhuur-verhuur