Aankoop-verkoop

Verkennen, inventariseren, adviseren en participeren. Het proces van aankoop of verkoop van commercieel onroerend goed is verstrekkend, complex en veeleisend. Het vereist visie, vastberadenheid en het continu afwegen van verlangens en vermogens. P van den Bosch Bedrijfsmakelaars verdiept, verbindt en verplaatst zich. Als gespecialiseerd professional maar ook als gepassioneerde en integere partner. Omdat het er ons alles aan gelegen is om het best mogelijke en meest bevredigende resultaat te behalen. Voor alle clientèle, zowel lokaal, regionaal als landelijk.

Weten wat het aanbod op dit moment is? Bekijk dan ons aanbod.

Aankoop

Bij alle activiteiten van P van den Bosch Bedrijfsmakelaars is optimale transparantie een absolute vereiste. In alle opzichten en voor elke betrokken partij. Dus ook in geval van een aankoop in opdracht. Van rendementsbeoordeling per object tot inventarisatie van relevante gemeentelijke stukken, van staat- en onderhoudsbeoordeling tot periodieke tevredenheidsanalyses. Alles moet duidelijk, helder en inzichtelijk zijn bij de aankoop. Alsof het een eigen aankoop betreft. Want elke opdrachtgever wordt als gelijkwaardig beschouwd..

Verkoop

Van een specialist mag en kan je verwachten dat hij zijn specifieke markt door en door kent. Tot in de kleinste details. Ook als het gaat om verkoop van commercieel onroerend goed beheerst P van den Bosch Bedrijfsmakelaars de juiste vaardigheden tot in de fijnste finesses. En worden alle noodzakelijke tactieken en technieken benut om voor het best haalbare resultaat te gaan. Binnen en indien nodig zelfs buiten het eigen netwerk. In geval van exceptioneel of zeer (belegging)gevoelig commercieel onroerend goed is zelfs een geheel afgeschermd en beveiligde dataroom opgesteld (elders op de website), waar men uitsluitend met een persoonlijke inlogcode kan worden voorzien van de betreffende verkoopinformatie.

Aankoop-verkoop.  Aankoop-verkoop