Over ons

P van den Bosch Bedrijfsmakelaars is passie. Passie voor architectuur, voor stedenbouw en infrastructuur. Een gedrevenheid om te slagen, die wordt gevoed door gevoel en affiniteit voor de veelzijdige aspecten van de vastgoedmarkt. En dus gaan we ver. Heel ver. Om bewust en met bezieling de beste resultaten te bereiken met betrekking tot bedrijfshuisvesting. Van allereerste oriƫntatie tot finale eindoplevering. En daarna in duurzame begeleiding en advisering.

Gespecialiseerde en gepassioneerde professionaliteit in commercieel onroerend goed; dat is P van den Bosch Bedrijfsmakelaars. We zeggen het hier, maar we laten het u liever zien. En vooral ervaren. Zoals dat ook geldt voor ons uitgebreide dienstenpakket elders op deze site.

Bekijk ons aanbod

Tim Breeman
Vastgoedadviseur
George van Wettum
Partner
Kirsten Bohle
Office manager
Jasper Janssens
Partner
Matthijs Zwiers
Partner
Jeannine Tuijn
Office manager
Wessel Timmer
Partner

Wordt u ook een tevreden opdrachtgever?

Gespecialiseerde en gepassioneerde professionaliteit in commercieel onroerend goed; dat is P van den Bosch Bedrijfsmakelaars. We zeggen het hier, maar we laten het u liever zien. En vooral ervaren.

Bekijk alle referenties

Expertise

Integriteit, flexibiliteit, servicegerichtheid, expertise; u mag het verlangen van een specialist in commercieel onroerend goed, u kunt het verwachten bij P van den Bosch Bedrijfsmakelaars. Eigenschappen, die voortkomen uit een professionele gedrevenheid en dadendrang. Zult u denken. En zeker: het vak, uw wensen en belangen, onze knowhow en reputatie; we schatten alle elementen in op exact de juiste waarde. Om daar vervolgens zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan en te opereren.

Succesvol opereren in de commercieel onroerend goedmarkt valt of staat bij het vermogen om juist te kunnen taxeren. En dat in meerdere opzichten: het inschatten en beoordelen van de markt, de huidige en toekomende positie en ambitie van de opdrachtgever vaststellen en uiteraard de financiƫle vastgoedwaarde bepalen. In ruim 35 jaar is P van den Bosch Bedrijfsmakelaars uitgegroeid tot een zeer betrouwbare, professionele en visionaire specialist.

VACATURES

Werken met een snel, professioneel team in een dynamische omgeving? Neem contact met ons op!

Bekijk alle vacatures

Onze diensten

Al 35 jaar lang biedt P van den Bosch vastgoedoplossingen voor commercieel onroerend goed. Daarom is P van den Bosch een betrouwbare en ervaren partner. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Aankoop-verkoop

Als gespecialiseerd professional staan wij voor u klaar bij de aan- of verkoop van commercieel onroerend goed.

Aanhuur - Verhuur

Op het gebied van aan- en verhuur van commercieel vastgoed zij wij voor vele partijen een vaste waarde.

Sale & Leaseback

Wij adviseren, begeleiden en structureren de verkoop en zorgen voor een passende huurovereenkomst.

Heronderhandeling lease

Optredend vanuit en handelend voor de huurder, maar evenzeer met het volste respect voor de verhurende partij.

Beleggingen

We analyseren en beoordelen de markt, handelen in opdracht of dragen pro-actief de mogelijkheden aan.

Projectontwikkeling

Van het verkennen van de vraag, het duiden van doelgroepen tot aan volledige begeleiding van de (bouw)realisatie.