Kantoor

P van den Bosch bedrijfsmakelaars Amsterdam

Integriteit, flexibiliteit, servicegerichtheid, expertise; u mag het verlangen van een specialist in commercieel onroerend goed, u kunt het verwachten bij P van den Bosch Bedrijfsmakelaars. Eigenschappen, die voortkomen uit een professionele gedrevenheid en dadendrang. Zult u denken. En zeker: het vak, uw wensen en belangen, onze knowhow en reputatie; we schatten alle elementen in op exact de juiste waarde. Om daar vervolgens zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan en te opereren.

Een andere minstens zo bepalende factor voor P van den Bosch Bedrijfsmakelaars is passie. Passie voor architectuur, voor stedenbouw en infrastructuur. Een gedrevenheid om te slagen, die wordt gevoed door gevoel en affiniteit voor de veelzijdige aspecten van de vastgoedmarkt. En dus gaan we ver. Heel ver. Om bewust en met bezieling de beste resultaten te bereiken met betrekking tot bedrijfshuisvesting. Van allereerste oriëntatie tot finale eindoplevering. En daarna in duurzame begeleiding en advisering.

Gespecialiseerde en gepassioneerde professionaliteit in commercieel onroerend goed; dat is P van den Bosch Bedrijfsmakelaars. We zeggen het hier, maar we laten het u liever zien. En vooral ervaren. Zoals dat ook geldt voor ons uitgebreide dienstenpakket elders op deze site.

Team

Hier vindt u de personal previews van PvdBosch Bedrijfsmakelaars.

Referenties

We laten u graag zien voor wie we zoal hebben gewerkt.

Vacatures

Ook werken in een gedreven team? Bekijk onze vacatures!