BESTSELLER huurt 2.225 m² kantoor-/showroomruimte in de Houthavens

BESTSELLER, een internationaal opererend familie bedrijf, heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de kantoor-/bedrijfs-/showroomruimte in gebouw “Kade 11” gelegen aan de Danzigerkade 11/ Koivistokade 1 te Amsterdam.

Kade 11 is in de basis een multi-tenant kantoorgebouw echter is onlangs het voormalige warehouse omgevormd tot een kantoor-/showroomruimte. Er is een extra verdiepingsvloer in de ruimte gekomen en de ruimte heeft rondom een balustrade, de ruimte beschikt over veel daglicht toetreding mede door de aanwezige patio. De gehuurde ruimte door BESTSELLER heeft een zelfstandig hoofdentree waardoor de eigen identiteit van huurder blijft behouden.

BESTSELLER is verantwoordelijke voor meer dan 20 mode merken waaronder Jack&Jones, Mamalicious, Name It, Only en Vero Moda. De merken van BESTSELLER zijn verkrijgbaar in 2600 winkelketens en warenhuizen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Australië en India.

De huurder, BESTSELLER, werd geadviseerd door DRS Makelaars. De verhuurder, een particuliere belegger, werd in deze transactie begeleid door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.