Bolster Investment Partners B.V. huurt kantoorruimte in “Parnassus Tower” te Amsterdam.

Amsterdam, 28 april 2022 – Bolster Investment Partners B.V. heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 542 m² v.v.o. kantoorruimte in het kantoorgebouw “Parnassus Tower”, gelegen aan Locatellikade 1 te Amsterdam.

Het kantoorgebouw is een herontwikkeling van ontwikkelende belegger Royal Properties Group B.V., gelegen op de rand van het zakelijke district van Amsterdam, de Zuidas.

“Parnassus Tower” fungeert als een multi-tenant kantoorgebouw. De algemene ruimtes en de kantoorvloeren van het gebouw zijn zeer hoogwaardig opgeleverd en in volledige nieuwstaat. Met de verhuur van deze 12e verdiepingsvloer is er voor de verhuur nog circa 1.950 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.

JLL trad in collegiale samenwerking met P van den Bosch Bedrijfsmakelaars op namens verhuurder RPG Asset Management, bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met Bolster Investment Partners B.V. Bolster Investment Partners is een lange termijn investeerder gespecialiseerd in minderheidsbelangen. Bolster investeert in buitengewone Nederlandse ondernemingen met een scherpe focus en een bewezen business model.

Bolster Investment Partners B.V. werd door Rockstone begeleid tijdens deze transactie.