Cloud 9 Staffing B.V. huurt ca. 540 m² kantoorruimte in Parnassus Tower

Cloud 9 Staffing, een recruitment specialist, heeft een langjarige overeenkomst afgesloten  voor de huur van ca. 540 m² in het kantoorgebouw “Parnassus Tower”, gelegen aan de Locatellikade 1 te Amsterdam.

Parnassus Tower is een multi-tenant kantoorgebouw. De algemene ruimtes en de kantoorvloeren van het gebouw zijn zeer hoogwaardig gerenoveerd. Met de verhuur van de 13e verdiepingsvloer is er voor de verhuur nog circa 1.400 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.

Erwin Kerkhoff, directeur RPG Asset Management, verwelkomt Cloud9 Staffing: Na de herontwikkeling van de Parnassus Tower staat er een prestigieus kantoorgebouw met zeer hoogwaardige afgewerkte verdiepingsvloeren in een aangename omgeving. Wij zijn dan ook verheugd om deze nieuwe huurder te kunnen verwelkomen in onze prachtige Parnassus Tower. Cloud 9 Staffing sluit goed aan bij onze ambities om een kantoorgebouw te creëren waarin iedereen zich direct thuis voelt en waar de mensen dynamisch, jong en ambitieus zijn”.

Jeroen Goes, CEO Cloud 9 Staffing: “Cloud 9 Staffing is een sterk groeiend bedrijf, wij adviseren professionals bij de volgende stap in hun carrière, zowel op interim als op vaste basis. Tegelijkertijd helpen wij organisaties met de invulling van hun personeelsbehoeftes op het gebied van Business Intelligence, Big data en Analytics. Met onze niche focus zijn we in staat om deze behoeftes binnen dit vakgebied effectief en snel te doorgronden om zo de beste fit tussen partijen te realiseren. De Parnassus Tower sluit goed bij onze bedrijfsfilosofie aan omdat wij continue geloven in verbetering. Hierdoor hebben wij gekozen voor een nieuwe identiteit op basis van een vernieuwd beeld en geluid. Een identiteit die onze cultuur, waardes en recruitment services nog beter vertegenwoordigt, hier sluit de kwaliteit van de Parnassus Tower naadloos bij aan”.

Royal Properties Group B.V. heeft de Parnassus Tower laten ontwikkelen binnen de eigen groep door het ontwikkelbedrijf RPD. RPG Asset Management, de asset management organisatie van Royal Properties Group B.V. werd bij deze transactie begeleid door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars met als collegiale verhuurmakelaar JLL Amsterdam.