De Nedstede Groep verhuurd commerciële ruimte in gebouw Pontsteiger aan Eric Vökel Boutique Apartments

Nedstede heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Eric Vökel Boutique Apartments voor de commerciële ruimte in gebouw Pontsteiger te Amsterdam. Het Pontsteiger gebouw ontworpen door Arons en Gelauff Architecten is een landmark aan ’t IJ. Het gebouw is 92 meter hoog en is onder andere opvallend door de van buitenaf zichtbare V-vormige draagbalken.

Eric Vökel, geboren in Kopenhagen in 1968, zijn leven is architectuur en design. Regelmatig werkt hij samen met grote Scandinavische designstudio’s, tijdens één van zijn reizen komt hij terecht in Barcelona; hij raakt gefascineerd door de architectuur, cultuur en het Mediterrane leven. Hier ontstaat het concept Eric Vökel Boutique Apartments. Eric Vökel Boutique Apartments heeft inmiddels diverse hotels in onder andere Barcelona, Hamburg, Kopenhagen, Madrid en Amsterdam. Gebouw Pontsteiger wordt het tweede hotel van  Eric Vökel in Amsterdam. Eric Vökel gaat diverse hotel appartementen realiseren op de begane grond.

De Nedstede Groep werd in dit traject juridisch begeleid door Fort Advocaten en op commercieel gebied door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.