Dept kiest opnieuw voor Central Post

Rotterdam – Dept kiest voor een uitbreiding in kantoorgebouw Central Post in hart van het Central Business District (CBD) Rotterdam.

Dept

Vanwege de organische groei van het digitale bureau, dat nu ruim 20 jaar bestaat, huurt zij per maart 2020 circa 1.000 m² additionele kantoorruimte gelegen op de twaalfde verdieping evenals negen parkeerplaatsen aan het Delftseplein.

Na de uitbreiding huurt Dept ruim 4.200 m² kantoorruimte en veertig parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw Central Post is en blijft hiermee voor 100% verhuurd en is daarmee één van de best functionerende kantoorgebouwen van het CBD.

Jasper Janssens van P van den Bosch Bedrijfsmakelaars B.V., die de huisvestingsbelangen van Dept behartigt, geeft aan dat Central Post met haar historische kenmerken en de goede ligging naast het Centraal Station, het beste aansluit op de ambities van Dept en haar medewerkers.

Central Post is een van de bekendste Rotterdamse gebouwen uit de periode van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het werd gebouwd in de jaren ’50 en heeft in het verleden dienst gedaan als postsorteercentrum. Van 2007-2009 is het gebouw grondig gerenoveerd en herontwikkeld naar een modern kantoorgebouw met uitstekende parkeervoorzieningen.

Bij deze verhuurtransactie werd Dept geadviseerd door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars B.V.