DEPT® verlengt huurovereenkomst in kantoorgebouw Central Post, Rotterdam

Rotterdam, 29 mei 2024 – DEPT® heeft gekozen voor een langjarige verlenging van hun huurovereenkomst in het iconische kantoorgebouw Central Post, gelegen in het hart van het Central Business District van Rotterdam.

Central Post is een van de meest herkenbare gebouwen van Rotterdam, daterend uit de wederopbouwperiode na de Tweede Wereldoorlog. Gebouwd in de jaren ’50, diende het oorspronkelijk als postsorteercentrum. Het gebouw is sindsdien grondig gerenoveerd en herontwikkeld tot een modern kantoorgebouw met uitstekende parkeervoorzieningen.

DEPT®  zal circa 3.255 m² kantoorruimte en 31 parkeerplaatsen blijven huren in Central Post. De keuze om de huurovereenkomst te verlengen, is grotendeels ingegeven door de historische kenmerken van het pand en de strategische ligging naast het centraal station van Rotterdam.

Central Post blijft een gewaardeerde locatie voor bedrijven die waarde hechten aan een inspirerende werkplek in een dynamische omgeving, ondersteund door een rijke geschiedenis en moderne faciliteiten.

Tijdens deze verhuurtransactie werd DEPT® geadviseerd door P van den Bosch Real Estate Partners B.V.