iO huurt 3.800 m² kantoorruimte in Antonian Amsterdam

iO, een sterk groeiend bedrijf dat klanten ondersteunt in hun communicatie en digitale transformatie, heeft een overeenkomst afgesloten met vastgoedvermogensbeheerder PATRIZIA voor de de aanhuur van 3.800m² in het vernieuwde Antonian, Amsterdam voor de ontwikkeling van hun nieuwe campus in de regio Amsterdam.

Antonian Amsterdam betreft een herontwikkeling van het voormalige Vroom & Dreesmann hoofdkantoor aan de Spaklerweg 52 , dat voorheen bestond uit twee separate gebouwen. Het gehuurde bevindt zich in het tot kantoorruimte herontwikkelde ‘Dock’ – de voormalige logistieke hal, waar in de nabije toekomst op het dak sport en leisure voorzieningen worden toegevoegd en het complex een nieuwe hoofdentree heeft gekregen.

Hans Vermeeren, Head of Asset Management PATRIZIA Netherlands: Welkom iO! Na het transformeren van het oude Loading Dock van parkeerdek naar kantoorruimte, als ook het verbinden van de beide bouwdelen middels een moderne, lichte entreeruimte met voldoende plaats voor ontmoeten, vergaderen en een heerlijke kop koffie en/of lunch van Vascobelo, zijn wij heel verheugd om zo snel na de oplevering deze nieuwe huurder te kunnen verwelkomen in ons prachtige Antonian Amsterdam. iO sluit heel goed aan bij onze ambities om het pand in deze huidige tijd te transformeren naar een pand waarin iedereen zich direct thuis voelt, waar de mensen dynamisch, jong en ambitieus zijn en een goede work-life balance gerealiseerd is.

Pieter Janssens, CEO iO: “onze missie is om ondernemingen volledig te ondersteunen in hun communicatie en digitale transformatie. We helpen hen hun digitale presence mee volwassen te maken. Daarom brengen we de beste talenten samen in strategie, creatie, marketing en technologie. Een belangrijke hoeksteen van onze organisatie is het ontwikkelen van campussen.

Dat zijn fysieke plekken waar we samen werken combineren met het organiseren van events, opleidingen en seminaries om op die manier kennis te delen. In Amsterdam wordt het Antonian gebouw onze campus. Het creatieve en duurzame karakter sluiten naadloos aan op onze eigen kernwaarden”.

Naast Amsterdam ontwikkelt iO in een snel tempo campussen in de Benelux: Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Antwerpen, Gent en Brussel. Ook in Scandinavië zet het bedrijf zijn eerste stappen.

Antonian Amsterdam is een ontwikkeling van PATRIZIA in samenwerking met CBRE. Eigenaar PATRIZIA werd bij deze transactie begeleid door CBRE met als collegiale verhuurmakelaar 1530 Real Estate. Huurder iO werd geadviseerd door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.