Een huurmakelaar in Amsterdam

Als huurmakelaar in Amsterdam is iedere dag een uitdaging! U weet nooit wat voor nieuws u tegenkomt. Amsterdam is een bruisende en ontwikkelende, stad waar het historische met het moderne wordt gecombineerd met de blik op de toekomst. Dat combineren en naar de toekomst kijken is wat ons ligt als Amsterdamse huurmakelaar en bedrijfsmakelaar.

U zoekt een huurmakelaar in Amsterdam?

Een Amsterdamse huurmakelaar, met een groot en breed klantenbestand, doet letterlijk van alles. Zoals gezegd zijn we als huurmakelaar in Amsterdam actief omdat de stad fantastisch is. Het spreekt ons aan om het oude met het nieuwe te combineren en daarbij de toekomst in het oog te houden. Een uitdaging, maar daarom juist zo leuk. Zo houdt u bij de waardering van een oud pand rekening met de culturele achtergrond (welke historisch beroemde eigenaren had het pand). Is het een monument en wat voor partij zou zich goed kunnen vestigen in dit pand?

Rekening houden met zulke uiteenlopende aspecten maakt ons werk juist leuk! Zoekt u een bedrijfsruimte om te huren, dan zijn wij als huurmakelaar in Amsterdam de beste match om uw ideale vestiging te vinden. We kijken bijvoorbeeld naar de identiteit van uw organisatie en koppelen dat met de identiteit van een pand. We zijn benieuwd naar uw bedrijfsstrategie en kijken of dit past bij de toekomstvisie van een potentiële verhuurder. Wellicht wilt u zich graag vestigen in een verzamelpand met een diversiteit aan bedrijven met wie u diensten kunt uitwisselen.

Wilt u juist een bedrijfsruimte verhuren, dan kijken we naar vergelijkbare aspecten, maar dan vanuit uw perspectief. Wie is voor u de ideale huurder en hoe trekken we die aan? We adviseren u over de staat en situering van uw pand en nemen graag het initiatief om meer te bieden dan u vraagt, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Een huurmakelaar in Amsterdam    Een huurmakelaar in Amsterdam

Waar houdt een huurmakelaar in Amsterdam rekening mee?

We hebben al wat zaken benoemd. Welke beroemdheden zijn eigenaar geweest van een pand? Maar we kijken ook naar talrijke andere aspecten. Is het pand een opstal op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam? Hoe ziet het bestemmingsplan eruit? Welke faciliteiten zijn er in de buurt en hoe zit het met de veiligheid en bereikbaarheid?

Als huurmakelaar in Amsterdam bent u eigenlijk nooit klaar met vragen stellen. Iedere situatie is anders en, ondanks dat we al meer dan 35 jaar ervaring hebben, komen we als huurmakelaar in Amsterdam nog steeds nieuwe vraagstukken tegen. Dat houdt ons werk zo leuk. Zo blijven we groeien als huurmakelaar en zijn we gewend om snel in te spelen op ontwikkelingen in de zakelijke huurmarkt.

Wat wij als huurmakelaar in Amsterdam voor u kunnen doen

Veel van wat wij doen als huurmakelaar in Amsterdam heeft u al kunnen lezen. Wat voor ons vooral een uitdaging is, is om de juiste partijen aan elkaar te verbinden. De huurder en verhuurder moeten niet alleen in een rechtsverhouding tot elkaar staan, ze moeten ook bij elkaar passen, bijvoorbeeld om het synergetische aspect. Ook kan het toegevoegde waarde bieden om twee partijen aan elkaar te verbinden met dezelfde visie en wellicht elkaars diensten kunnen afnemen.

Een aantal van onze werkzaamheden zijn: onderhandelingen, bijvoorbeeld over de overeenkomst, beantwoorden van juridische vraagstukken, verhuizingen, vastgoedbeleggingen, taxaties enz. We bieden een totaalpakket aan diensten, precies wat u van een Amsterdamse huurmakelaar mag verwachten.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via de website of bel ons.

Bekijk ook het meeste recente aanbod van commercieel onroerend vastgoed.