Een bedrijfsmakelaar in Amsterdam

Al ruim 35 jaar biedt P van den Bosch Bedrijfsmakelaars vastgoedoplossingen op maat voor elk denkbaar vraagstuk met betrekking tot commercieel onroerend goed. Een partner en een specialist, een bedrijfsmakelaar die kennis koppelt aan daadkracht.

Wat doen wij als bedrijfsmakelaar in Amsterdam?

Als Amsterdamse Bedrijfsmakelaar met een gevarieerd klantenbestand bieden wij een breed spectrum aan diensten zoals aankoop en verkoop, aanhuur en verhuur, projectontwikkeling, beleggingen, sale and leaseback constructies en heronderhandelingen van lopende huurovereenkomsten. Amsterdam is een historische stad met een rijke geschiedenis en daarnaast een plek waar zowel grote als kleinere (MKB) innoverende bedrijven hun plek hebben gevonden.

Wanneer u een bedrijfsruimte of kantoorruimte of winkelruimte zoekt, dan proberen wij als bedrijfsmakelaar de beste locatie voor u te vinden. Het is interessant om de identiteit van een gebouw te koppelen aan de identiteit van uw organisatie en de wensen c.q. eisen die u heeft. Uiteraard houden wij hierbij rekening met het budget en onderhandelen we graag voor u over de huurprijs, investering bijdrage en overige voorwaarden.

Wilt u juist een bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte verhuren of verkopen, dan brengen we ook graag alle relevante eigenschappen in beeld en zoeken een huurder/koper die past bij uw bedrijfsruimte. Wij hebben een groot netwerk van aspirant kopers door heel Nederland.

Een bedrijfsmakelaar in Amsterdam     Een bedrijfsmakelaar in Amsterdam

Waar houdt een bedrijfsmakelaar rekening mee?

Als bedrijfsmakelaar in Amsterdam kun je met talloze aspecten te maken krijgen. Hoe zit het met de ventilatie van een gebouw? Is de bedrijfsruimte waar u interesse in hebt een opstalrecht op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam of is het gelegen op eigen grond? Kunt u er wel de gewenste productie-installatie kwijt? Past uw ondernemingsvorm wel in het bestemmingsplan van de gemeente Amsterdam?

Er zijn talloze aspecten om rekening mee te houden wat betreft vastgoedvraagstukken in Groot Amsterdam. Wij zijn al ruim 35 jaar bedrijfsmakelaar in Amsterdam en staan dagelijks voor nieuwe vraagstukken die we met veel enthousiasme aangaan.

Wat wij voor u kunnen doen als bedrijfsmakelaar in Amsterdam?

Zoals gezegd adviseren wij u graag over het soort pand en of dit past bij uw onderneming, of andersom, wij adviseren u in de verhuur/verkoop aanhuur / aankoop van een bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkel ruimte in Amsterdam. Onze dienstverlening is zeer uitgebreid op het gebied van vastgoed in Amsterdam.

Enkele van onze activiteiten zijn: taxaties, onderhandelingen over de overeenkomst, bemiddelen tussen vraag en aanbod, adviseren over gerelateerde juridische vraagstukken, vastgoedbeleggingen, verhuizen, beleggingen, projectontwikkeling etc. Onze service is een totaalaanbod, precies wat u van een Amsterdamse bedrijfsmakelaar mag verwachten.

Interesse in onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk ook het meeste recente aanbod van commercieel onroerend vastgoed.